J/C Hegn udfører

Hos J/C Hegn tilbyder vi porte og hegn i stort set alle afskygninger. Udover det, du finder her på hjemmesiden, tilbyder vi også en række specielle løsninger. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Hegn og porte til private boligejere

​J/C Hegn tilbyder en række forskellige produkter og løsninger, der giver dig som privat husejer større komfort, mere sikkerhed og en flottere ejendom.

Blandt andet tilbyder vi levering og opsætning af flotte plankeværk i trykimprægneret træ. Stolperne kan leveres i galvaniseret stål eller i træ, ligesom plankerne kan leveres trykimprægneret eller malet. Vi leverer også trådhegn i flere forskellige typer.

Porte og låger kan J/C Hegn også levere, enten som automatiserede eller til manuel betjening.

Uanset hvilken løsning du vælger, giver det dig tryghed og sikkerhed for, at du kan have fornøjelse af alle de fordele, et stærkt hegn, plankeværk eller en port kan give dig og din familie.​​

Sikring af virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner

​Hos J/C Hegn finder du en række løsninger, som giver din virksomhed, den offentlige institution du repræsenterer, din boligforening eller lignende både større tryghed og sikring.

J/C Hegn har gennem tiden leveret hundredvis af løsninger, herunder blandt andet:

  • ​Industrihegn
  • ​Byggehegn
  • ​Institutionshegn
  • ​Hegn til sportsanlæg og grønne anlæg
  • ​Automatiserede porte og låger

Vi står naturligvis klar med gode råd og vejledning, hvis din virksomhed har brug for en løsning, der giver god sikring, og som samtidig er yderst solid og holdbar. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for hegn, porte og låger, som stort set er vedligeholdelsesfrie.

Vil du vide mere?​

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte J/C Hegn, hvis du har spørgsmål til vores produkter, priser eller andet. Vi kommer naturligvis gerne ud til en besigtigelse, ligesom vi også gerne giver et uforpligtende tilbud